Ouale cu zaharul si iaurtul se mixeaza bine, se adauga uleiul jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza in continuare. Se adauga zaharul vanilat, praful de sare, se adauga restul de faina. Compozitia se adauga intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Apoi se adauga stafidele in ploaie. Se coace. Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.Mod de servireSe serveste pudrata cu zahar farin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii