Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul, nuca de cocos si faina amestecand usor cu lingura. Se toarna in tava tapetata cu ulei si faina dupa care se lasa la cuptor pana se coace.
Crema: Laptele se amesteca cu galbenusurile, zaharul si praful de budinca. Se fierb pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc dupa care se incorporeaza margarina.
Dupa ce s-au racit atat crema cat si blatul, se intinde crema in strat uniform pe blat, apoi se aseaza feliutele de kiwi. Se prepara gelatina conform instriuctiunilor de pe plic si se toarna peste prajitura acoperind bine fructele. Se lasa cateva ore la frigider.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii