Amestecam ouale intregi cu zaharul si coaja de lamiie pina obtinem o crema, apoi adaugam uleiul alternind cu laptele si faina. E indicat laptele sa nu fie rece chiar e foarte bine sa fie caldut, adaugam zaharul vanilat si esenta de rom. Punem in tava hirtie de copt peste care turnam compozitia, feliem fructele de kiwi in forma de semiluna, fiul meu a zis semiluna si fiica-mea solzi de peste,discutia a ramas deschisa;si le asezam peste compozite.Se da la cuptor la foc mijlociu(175°)cca.40'.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii