1. Freci untul cu zaharul pana devine spumos, adaugi pe rand laptele, oul, faina, amoniacul, zaharul vanilat, sarea si framanti pana ce e formeaza un aluat uniform de consistenta potrivita. Asezi aluatul in tava unsa si presareata cu faina si dai tava la cuptorul bine incins, pentru 25 de minute la foc potrivit.
2. Intre timp, prepari crema frecand zaharul cu untul si amestecand apoi cu branza. Adauga zeama de lamaie si lasi la rece pana se coace aluatul.
3. Pentru glazura, fierbe apa cu zaharul pana devine sirop. Iei vasul de pe foc, adaugi coaja rasa si zeama de lamaie si lasi sa se raceasca.
4. Peste blat asezi compozitia de branza, torni glazura de lamaie si lasi la rece sa se intareasca.
Servesti prajitura garnisita cu frisca.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii