Intr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Intr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Se adauga zeama de lamaie , coaja de lamaie si macul.
La final se incorporeaza faina amestecand cu o spatula.
Compozitia obtinuta se pune in formele individuale de silicon si se coc la 180 grade timp de 30 minute.
Preparare glazura
Intr-o cratita se pune la foc mic laptele condensat, coaja de lamaie , esenta de lamaie si zeama si lasa sa fiarba pana se leaga usor.
Prajiturile scoase din forma si racite se glazureaza si se decoreaza cu floricele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii