Intr-un castron se combina faina,untul si zaharul pudra.Se preseaza compozitia intr-un vas termorezistent neuns.Se coace timp de 20 de minute.
Pentru umplutura,se bat ouale intr-un castronel. Se adauga zaharul, faina,praful de copt,sucul si coaja de lamiie; se bat pina cind compozitia devine spumoasa. Se toarna peste aluatul copt. Se mai da la cuptor 25 de minute,pina se rumeneste usor. Se raceste, se pudreaza cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii