Prajitura cu lapte de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu lapte de cocos

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri apa calda
  • 200 g zahar
  • sare
  • vanilie
  • 220 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 180 ml lapte de cocos (eu am pus 200 ml ca atat aveam)

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu mixerul se adauga 2 linguri apa calda si cand devin spumoase si deschise la culoare se adauga zaharul, vanilia si sarea. Se mixeaza bine apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele de cocos. Se fac albusurile spuma si se amesteca cu restul (eu am uitat sa separ albusul de galbenus si le-am pus intregi de la inceput dar nu a schimbat cu nimic calitatea prajiturii). Se unge o tava (diametrul de 20-22) cu ulei si se tapeteaza cu nuca de cocos razuita, se toarna compozitia si se coace la 180° timp de 45/50 minute. Se poate folosi si ca baza pentru diverse torturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise