Se amesteca macul cu apa calda si se lasa cam 15 min sa se raceasca. Galbenusurile de ou le frecam cu zaharul, adaugam romul, sucul de lamaie, pe urma cate un pic din ulei, faina, praful de sare si praful de copt. Daca macul este racit il adaugam si pe el, si la urma albusele de ou zbatute bine cu zaharul....
E super de buna, sper sa o incercati si sigur o sa va placa. Se coace dupa preferinta: tavi de chec, tava mai marisoara etc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii