Blatul: Se bat albusurile bine apoi se adauga zaharul. Se pune cocos, macul. Apoi se adauga faina si praful de sare si copt.
Crema: Se bat galbenusurile cu zaharul si cel vaniliat deasemenea, cu mixerul pana se face o spuma. Se pune pe abur pana se ingroasa. Si apoi se raceste. Intre timp poti sa faci budinca si deasemenea trebuie sa fie si ea racita. Apoi se freaca untul spuma, care este moale de la temperatura camerei. Si apoi se adauga galbenusurile pe rand si budinca la fel. Se adauga si coaja de lamaie si daca vrei mai poti adauga si esenta de vanilie.
Apoi se pune peste blat . Peste crema se pun biscuitii. Peste ei vine ciocolata menaj. Prajitura este gata! Trebuie tinuta la rece si apoi servita!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii