Blatul: Se bat albusurile bine apoi se adauga zaharul. Se pune cocos, macul. Apoi se adauga faina si praful de sare si copt.
Crema: Se bat galbenusurile cu zaharul si cel vaniliat deasemenea, cu mixerul pana se face o spuma. Se pune pe abur pana se ingroasa. Si apoi se raceste. Intre timp poti sa faci budinca si deasemenea trebuie sa fie si ea racita. Apoi se freaca untul spuma, care este moale de la temperatura camerei. Si apoi se adauga galbenusurile pe rand si budinca la fel. Se adauga si coaja de lamaie si daca vrei mai poti adauga si esenta de vanilie.
Apoi se pune peste blat . Peste crema se pun biscuitii. Peste ei vine ciocolata menaj. Prajitura este gata! Trebuie tinuta la rece si apoi servita!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii