Ingrediente
3 oua, 250 g unt, la temperatura camerei, plus 1 lingura, 200 g zahar tos, plus 25 g, 250 g faina, 1½ lingurita de praf de copt, zeama si coaja de la 2 portocale, 50 g seminţe de mac, prajite, Sosul de ciocolata:, 100ml de smantana lichida, 100g ciocolata, taiata bucatele mici, Decor:, coacaze rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Sosul de ciocolata:
Intr-un vas mic, incalzim smantana lichida, pana cand este incepe sa clocoteasca. Punem ciocolata si untul ramas intr-un bol, si adaugam smantana fierbinte peste ele. Lasam 1 minut, pana se topesc. Cu o spatula de silicon amestecam pana cand se obtine sosul, apoi dam deoparte pana cand se raceste prajitura. Turnam usor sosul de ciocolata peste prajitura. Decoram cu coacaze rosii.