Blatul se obtine astfel:se freaca bine zaharul cu margarina,se adauga galbenusurile,laptele sau apa minerala,bicarbonatul stins,macul,faina,iar la sfarsit albusurile batute spuma.Se coace intr-o tava cu dimensiuni cam de 40 cm cu 20 cm,daca e un pic mai mare nu-i problema,dar nu in cea de la aragaz, pentru ca iese prea subtire blatul.Dupa coacere se lasa la racit,dupa care se adauga peste el crema obtinuta prin amestecarea margarinei cu Finetti.Se presara deasupra nuca de cocos.Se da la frigider,unde se va tine permanent ca sa nu se inmoaie crema.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii