Blatul se obtine astfel:se freaca bine zaharul cu margarina,se adauga galbenusurile,laptele sau apa minerala,bicarbonatul stins,macul,faina,iar la sfarsit albusurile batute spuma.Se coace intr-o tava cu dimensiuni cam de 40 cm cu 20 cm,daca e un pic mai mare nu-i problema,dar nu in cea de la aragaz, pentru ca iese prea subtire blatul.Dupa coacere se lasa la racit,dupa care se adauga peste el crema obtinuta prin amestecarea margarinei cu Finetti.Se presara deasupra nuca de cocos.Se da la frigider,unde se va tine permanent ca sa nu se inmoaie crema.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii