Intr-o tigaie se pune ulei la incins care apoi se va amesteca cu boiaua.
Se pun feliile de mamaliga in tigaie si se prajesc cate 2 minute pe fiecare parte.
Se face un mujdei mai gros care se amesteca cu rosia taiata cubulete si bulionul subtiat cu putina apa (sau se poate pune suc de rosii).
Acest sos se toarna peste mamaliga si se lasa pe foc inca 5 minute.
Se serveste fierbinte cu rachiu de fructe cum ne sfatuieste Radu Anton Roman in cartea lui (reteta este luata din cartea regretabilului Radu Anton Roman)
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii