Intr-o tigaie se pune ulei la incins care apoi se va amesteca cu boiaua.
Se pun feliile de mamaliga in tigaie si se prajesc cate 2 minute pe fiecare parte.
Se face un mujdei mai gros care se amesteca cu rosia taiata cubulete si bulionul subtiat cu putina apa (sau se poate pune suc de rosii).
Acest sos se toarna peste mamaliga si se lasa pe foc inca 5 minute.
Se serveste fierbinte cu rachiu de fructe cum ne sfatuieste Radu Anton Roman in cartea lui (reteta este luata din cartea regretabilului Radu Anton Roman)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii