Se curata merele si se taie bucati mari si se pun deoparte.
Se amesteca bine galbenusul cu zaharul.
Se adauga albusurile batute bine spuma.
Se adauga treptat uleiul.
Se adauga faina.
Se adauga esenta de vanilie (dupa gust).
Se aseaza merele intr-o tava unsa cu unt sau margarina (nu se tapeteaza cu faina) si se toarna aluatul deasupra. se da la cuptor cca 20-25 min(la foc potrivit). se scoate tava de la cuptor si se intoarce invers pe un fund de lemn sau pe un platou intins. se lasa sa se raceasca bine si se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii