Prajitura cu mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 mere potrivite
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 200gr faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara
  • o jumate plic de praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se curata merele si se tau dupa placul fiecaruia, se da drumul la cuptor sa se incinga.se pun ouale si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn apoi se pune uleiulsi faina incare se pune praful de copt apoi scortisoara si merele. Se amesteca si se pune in tava si se pune la cuptorul incins. Dupa ce a crescut se reduce focul se lasa aproximativ 30 de minute la cuptor. Dupa ce sa racit se pune zahar pudra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise