Se freaca putin galbenusurile cu zaharul si se adauga smintina, vanilia si bicarbonatul, apoi untul topit, care trebuie sa fie caldut si se amesteca. Se pune faina si se framinta o coca nu prea tare. Se imparte intrei parti egale din care se intind cu vergeaua trei foi de marimea tavii de copt. Se asaza o foaie in tava , se unge cu un strat de marmelada, se acopera cu alta foaie, se unge si aceasta si se pune ultima foaie. Se coace la inceput la foc moale, apoi mai tare. Dupa ce s-a racit, se taie dreptunghiuri lunguiete si se presara cu zahar pudra vanilat. Aceasta prajitura este mai buna (mai frageda) dupa o zi sau doua.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii