Se curata merele si se taie in sferturi. Se presara 50 gr zahar intr-o forma de prajitura, se aseaza merele si se presara deasupra 50 gr unt taiat bucatele mici. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se caramelizeaza zaharul. Galbenusurile de la oua se freaca cu 150 gr zahar si 150 gr unt, se adauga coaja rasa de lamaie sarea si faina, apoi cele 6 albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se toarna peste mere si se coace la 190 grade pana devine aurie. Se lasa la racit in tava de copt, apoi se rastoarna pe o tava asa ca merele sa fie deasupra. Se orneaza cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii