prajitura cu mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 linguri de apa
  • 15 linguri ulei
  • 15linguri zahar
  • 1lingurita bicarbonat stinsa in otet si un varf de sare.

Mod de preparare

Amesteci si adaugi faina Dobrogea cat cuprinde (aproximativ 1kg )Aluatul obtinut il imparti in doua foi pe care le intinzi in tava unsa cu ulei si faina iar intre foi pui 6 mere (potrivite)rase si amestecate cu zahar si scortisoara .Ai grja sa storci merele de sucul pe care-l lasa!Ca sa fii sigura ca sucul merelor nu e prea mult ,presara putin gris peste statul de mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise