Merele se spala si se dau prin razatoare dupa care se calesc cu putin zahar si cu scortisoara. Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina, astfel incat compozitia sa fie ca o smantana groasa.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna 3 sferturi din compozitie si apoi merele si dupa restul de compozitie.
Se da la cuptor pentru 40-45 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii