Prajitura cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 3 oua
  • 1 cana lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • scortisoara
  • faina

Mod de preparare

Merele se spala si se dau prin razatoare dupa care se calesc cu putin zahar si cu scortisoara. Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina, astfel incat compozitia sa fie ca o smantana groasa.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna 3 sferturi din compozitie si apoi merele si dupa restul de compozitie.

Se da la cuptor pentru 40-45 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise