Se amesteca zaharul cu ouale.Peste acestea se adauga vanilia,faina,praful de copt si 8 mere curatate de coaja si date prin razatoarea mare.
Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata dinainte.Se tine la cuptor aprox.jumatate de ora.Cand se raceste se pudreaza dupa gust si se taie patratele.
Este o reteta simpla,dar foarte gustoasa si racoroasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii