*Se amesteca cele 3 cani cu zahar,grish shi faina.
*Se rad merele prin razatoarea mare(se poate cu tot cu coaja), se amesteca cu zaharul shi scortishoara(se pastreaza zeama).
*Se unge o tava cu unt, se intinde uniform 1 cana din amestecul pregatit, se pune jumatate din cantitatea de mere apoi inca o cana din amestec, a doua jumatate din cantitatea de mere shi ultima cana din amestec.
deasupra se pune pachetul de unt taiat cubulete mici, in mod uniform.
Se coace la foc mediu, pt a patrunde untul shi sucul merelor in compozitia uscata.
Se serveste rece. Este f buna si usor de facut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii