Din amestecul ingredientelor rezulta o coca moale cat sa se poata intinde. Se imparte in doua portii. Rezulta 2 foi coapte pe fundul tavii (nu trebuie sa se rumeneasca)
Crema:
merele se curata, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca pe flacara, sa nu se prinda, pana se calesc merele, se adauga gelatina, mai da un clocot. Se ia de pe flacara, se adauga margarina. Imediat ce s-a omogenizat compozitia, se asaza peste foaie, se asaza a doua foaie peste mere. Se pudreaza cu zahar pudra.Se lasa cateva ore la temperatura camerei, sa se fragezeasca foile, dupa care se da la frigider pentu a se putea taia frumos.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii