Se curata merele si se dau pe razatoarea de sfecla. Se scurg foarte bine de zeama si se pun intr-o cratita cu restul ingredientelor pentru a se praji pana devin ca o pasta. Apoi, se dau la racit.
Pentru aluat amestecati foarte bine ingredientele si la urma puneti faina. Lasati-l in frigider 20 min.
Pregatiti o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, impartiti aluatul in doua parti egale. Se face o foaie, se aseaza in tava si peste ea adaugati umplutura. Cea de-a doua foaie se aseaza desupra. Intepati prajitura din loc in loc cu furculita, stropiti cu putina apa si puneti la cuptor cca 25 min. Puteti pudra cu zahar.
Umplutura se poate inlocui cu marmelada, branza, etc.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii