Se curata merele si se dau pe razatoarea de sfecla. Se scurg foarte bine de zeama si se pun intr-o cratita cu restul ingredientelor pentru a se praji pana devin ca o pasta. Apoi, se dau la racit.
Pentru aluat amestecati foarte bine ingredientele si la urma puneti faina. Lasati-l in frigider 20 min.
Pregatiti o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, impartiti aluatul in doua parti egale. Se face o foaie, se aseaza in tava si peste ea adaugati umplutura. Cea de-a doua foaie se aseaza desupra. Intepati prajitura din loc in loc cu furculita, stropiti cu putina apa si puneti la cuptor cca 25 min. Puteti pudra cu zahar.
Umplutura se poate inlocui cu marmelada, branza, etc.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii