Ouale se bat cu zaharul, se adauga uleiul treptat, apoi laptele, apoi zaharul vanilat si praful de copt stins cu apa minerala(sau zeama de lamaie). La sfarsit se adauga faina, astfel incat aluatul sa arate ca o smantana foarte groasa.
Se aseaza intr-o tava unsa si tapetata, deasupra se aseaza merele(perele) felii. Se lasa la cuptor 20-25 minute la foc potrivit.
Este gata atunci cand se desprinde de marginile tavii.
In timp ce se coace prajitura, se fierb intr-un litru de sirop(apa cu zahar) 2 plicuri de budinca de vanilie.
Cand e gata prajitura, se scoate, se portioneaza si se pune deasupra budinca de vanilie
Se consuma dupa aproximativ 2 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii