Se pun biscuitii pe fundul tavii.
merele se calesc pe foc cu 1 cana de zahar si se pune peste biscuiti.
Se face 1 budinca din 1 litru de lapte 4 linguri faina si 4 galbenuse,se pune peste mere.
Se face o bezea din 4 albuse ,se pune peste mere si se da la cuptror 20 de minute .
(atentie se lasa in tava si se serveste cu lingurita pentru ca este mai moale)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii