Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel incat sa rezulte un aluat care sa curga(ca la blatul de tort,de ex).
La urma adaugam romul,praful de copt si merele felii(curatate in prealabil:)
Ungem o tava cu unt,punem compozitia si inainte de a baga la cuptor presaram zaharul ramas.
Coacem in cuptorul preincalzit,la 180-190 de grade,pt 25 de minute.
E o prajitura foarte rapida,foooarte buna si destul de "light" zic eu!
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii