Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel incat sa rezulte un aluat care sa curga(ca la blatul de tort,de ex).
La urma adaugam romul,praful de copt si merele felii(curatate in prealabil:)
Ungem o tava cu unt,punem compozitia si inainte de a baga la cuptor presaram zaharul ramas.
Coacem in cuptorul preincalzit,la 180-190 de grade,pt 25 de minute.
E o prajitura foarte rapida,foooarte buna si destul de "light" zic eu!
pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii