Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se bat bine, se adauga apa minerala, sarea, uleiul, faina si praful de copt dizolvat in zeama de lamaie sau otet de mere. In compozitia obtinuta se adauga merele taiate marunt (fara coaja), se amesteca usor,se adauga si scortisoara dupa gust.Deasupra se presara stafide dupa preferinta fiecaruia. Tava se unge bine cu margarina Rama si se toarna compozitia.Cuptorul trebuie sa fie preincalzit cca 15 min. Pentru a vedea daca este gata, se inteapa prajitura cu o scobitoare - cand iese scobitoarea curata, atunci este gata prajitura. Se taie dupa ce s-a racit, se presara deasupra nuca de cocos sau se serveste simpla.
Este o reteta foarte gustoasa si usor de preparat.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii