Se dizolva drojdia in 250 ml lapte cald. Se pune faina intr-un castron, se adauga 75 g de zahar, sare, 1 ou, 75 g unt incalzit, coaja de lamaie si - la sfarsit - laptele cu drojdie si se framanta un aluat neted. Se acopera cu un stergar si se lasa sa dospeasca 30 de minute.
Se taie merele spalturi si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca smantana cu 50 ml de lapte, 75 g de zahar, praful de budinca si 1 ou.
Se mai framanta o data aluatul, se intinde in tava, se toarna peste el crema de smantana si se aseaza deasupra spalturile de mar, peste care se presara bucatele de unt.
Se coace prajitura, circa 30 de minute, in cuptorul incins la 200gr. si se presara cu zahar pudra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii