OUALE INTREGI SE FREACA CU ZAHARUL SI ULEIUL, APOI SE ADAUGA LAPTELE, FAINA SI PRAFUL DE COPT STINS IN OTET SAU ZEAMA DE LAMAIE. SE ADAUGA FAINA.IN TAVA UNSA CU ULEI SI TAPETATA CU FAINA SE ADAUGA JUMATATE DIN COMPOZITIE, APOI SE PUN MERELE RASE CU ZAHAR SI SCORTISOARA CARE AU FOST CALITE IN PUTIN ULEI. SE ADAUGA SI CEALALTA JUMATATE DE COMPOZITIE SI SE DA LA CUPTOR.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii