Se topeste in tava untul, peste care se presara biscutii macinati.
Merele razuite se amesteca cu zahar dupa gust,scortisoara sau alte arome preferate.
Se bat cele 6 albuse adaugand putin cate putin zaharul.
Apoi se adauga cate o lingura de apa ,una cate una, batand in continuare spuma.Cand s-au adaugat cele 6 linguri de apa,se adauga galbenusele si apoi faina in ploaie amestecand prin rasturnare ca la piscot.
Se presara in tava peste biscuitii macinati,merele razuite stoarse de zeama.Apoi peste mere se pune piscotul.
Se coace la foc potrivit ca orice piscot.
Cand e gata se rastoarna totul pe un fund de lemn astfel incat piscotul sa fie jos si deasupra biscuitii. Se presara cu zahar vanilat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii