Se topeste in tava untul, peste care se presara biscutii macinati.
Merele razuite se amesteca cu zahar dupa gust,scortisoara sau alte arome preferate.
Se bat cele 6 albuse adaugand putin cate putin zaharul.
Apoi se adauga cate o lingura de apa ,una cate una, batand in continuare spuma.Cand s-au adaugat cele 6 linguri de apa,se adauga galbenusele si apoi faina in ploaie amestecand prin rasturnare ca la piscot.
Se presara in tava peste biscuitii macinati,merele razuite stoarse de zeama.Apoi peste mere se pune piscotul.
Se coace la foc potrivit ca orice piscot.
Cand e gata se rastoarna totul pe un fund de lemn astfel incat piscotul sa fie jos si deasupra biscuitii. Se presara cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii