Margarina se topeste, se toarna in tava si se unge.
Faina, grisul, zaharul si praful de copt se amesteca bine si se intinde uniform in tava.
Merele se spala, se rad, se amesteca cu scortisoara (dupa gust) si se intind uniform peste compozitia din tava.
*Merele se pot presara cu nuca macinata.
Se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a copt prajitura, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar. Cand e calduta, se taie in forme potrivite si se aranjeaza pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii