Se pune faina cuib pe planseta de lucru. La mijlocul fainii se pun o lingura de apa, galbenusurile, untul, sarea, o lingurita zahar pudra. Se framinta bine coca care se lasa apoi sa se odihneasca, acoperita cu un castron, timp de doua ore. In acest timp se curata merele de coaja, se taie felioare subtiri si se presara peste ele scortisoara. Se imparte coca in doua parti egale si se intind doua foi groase de ½ cm. Se asaza in tava unsa prima foaie, peste ea merele presarate cu un pahar zahar tos. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se unge cu putin ou amestecat cu o lingura de apa indulcita. Se coace la foc potrivit, iar cind este gata, se taie patrate nu prea mici.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii