Se pune faina cuib pe planseta de lucru. La mijlocul fainii se pun o lingura de apa, galbenusurile, untul, sarea, o lingurita zahar pudra. Se framinta bine coca care se lasa apoi sa se odihneasca, acoperita cu un castron, timp de doua ore. In acest timp se curata merele de coaja, se taie felioare subtiri si se presara peste ele scortisoara. Se imparte coca in doua parti egale si se intind doua foi groase de ½ cm. Se asaza in tava unsa prima foaie, peste ea merele presarate cu un pahar zahar tos. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se unge cu putin ou amestecat cu o lingura de apa indulcita. Se coace la foc potrivit, iar cind este gata, se taie patrate nu prea mici.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii