Unge o forma de chec cu unt si presara zahar. Aseaza merele in tava ;pune scortisoara si stafidele.
Amesteca bine faina cu zaharul , si trece prin sita de strecurat de 3 ori ca sa iasa "pufos". Si pune peste mere.
Pune apoi untul topit deasupra fainei cu zahar , iar la urma punem ouale batute separat cu zaharul.
Da la cuptorul cald , la foc mediu pentru aproximativ 25 min.
Se scoate din forma cand s-a racit.
Pofta Mare!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii