Ingrediente
-2 mere taiate felii subtiri, -100 g stafide (tinute de pe o zi pe alta in rom), -1 lingurita scortisoara praf, -1 cana (ceai) de faina, -1/2 cana (ceai) de zahar, -125 g unt topit (zeama), -3 oua + 1 lingura de zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
5 voturi
Mod de preparare
Amesteca bine faina cu zaharul , si trece prin sita de strecurat de 3 ori ca sa iasa "pufos". Si pune peste mere.
Pune apoi untul topit deasupra fainei cu zahar , iar la urma punem ouale batute separat cu zaharul.
Da la cuptorul cald , la foc mediu pentru aproximativ 25 min.
Se scoate din forma cand s-a racit.
Pofta Mare!
Lavinia (Maestru bucatar) , 23 august 2012
La inceput, cand incepem sa citim reteta ni se pare ciudata si avem impresia ca lipseste ,,ceva,,. Este o reteta veche care provine din Franta. Incercati si nu ve-ti regreta! Pofta buna!!!