Merele se curata de coaja, se rad pe razatoare si se pun la fiert cu 550 ml apa intr-o cratita.
Separat se dizolva budinca. in cantitatea ramasa de apa si se adauga zaharul.
Cind incepe sa fiarba se adauga budinca si se lasa pe foc pina se ingroasa, la inceput compozitia are culoare mata dar pe masura ce fierbe devine translucida.
Se tapeteaza 2 tavi de chec cu pelicula transparenta, pe fundul tavii se pun biscuitii petit, iar deasupra se toarna crema calda, peste care se pun biscuitii doria.
Se da la rece pentru cateva ore.
Se scoate prajitura din forma si in fiecare inel de biscuite se pune cate o zmeura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii