autor:

andrei mariana aristita

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu mere rase

Autor: andrei mariana aristita (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrei mariana aristita (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
-3 cani mere rase cu coaja, -3 cani zahar, -3 cani faina, -1si jumatate lingurita bicarbonat stins cu putin otet, -3 oua, -margarina pt uns tava, pentru glazura:, -7 linguri zahar, -3 linguri cacao, -5 linguri apa, -1/2 pachet margarina, -esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Merele rase, zaharul si bicarbonatul se amesteca si se baga o ora la frigider, dupa care se scot si se amesteca cu ouale si faina. Se amesteca bine si se introduc in cuptor in tava tapetata cu margarina aprox. 30 minute, la foc potrivit.

Glazura: se fierb ingredientele pt glazura.

Cand prajitura este gata, se toarna glazura calduta pe intreaga suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere rase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

16 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Acest tip de fursecuri sunt pufoase, usoare si potrivite pentru pauza de la serviciu sau de la scoala. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -3 cani mere rase cu coaja
  • -3 cani zahar
  • -3 cani faina
  • -1si jumatate lingurita bicarbonat stins cu putin otet
  • -3 oua
  • -margarina pt uns tava
  • pentru glazura:
  • -7 linguri zahar
  • -3 linguri cacao
  • -5 linguri apa
  • -1/2 pachet margarina
  • -esenta de rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tort de morcovi cu crema de mascarpone si lamaie