Incalzim cuptorul.
Punem praful de copt peste faina si omogenizam.
Radem merele pe razatoarea mare.
Pregatim un bol mare in care punem ouale. Adaugam un sfert de lingurita de sare si batem bine ouale cu ajutorul mixerului.
Punem zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana cand amestecul isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam.
Punem merele rase si scortioasa si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam treptat faina si omogenizam, pana cand terminam de incorporat toata faina.
Pregatim o tava pentru cuptor in care punem hartie de copt.Turnam compozitia pentru prajitura in tava pregatita si nivelam uniform.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Cand prajitura este rumenita scoatem tava din cuptor si lasam desertul sa se raceasca.
Taiem prajitura cu mere cand este racita complet si presaram deasupra zahar pudra.
Servim langa o cana de ceai sau de cafea.
POFTA BUNA!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii