Incalzim cuptorul.
Punem praful de copt peste faina si omogenizam.
Radem merele pe razatoarea mare.
Pregatim un bol mare in care punem ouale. Adaugam un sfert de lingurita de sare si batem bine ouale cu ajutorul mixerului.
Punem zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana cand amestecul isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam.
Punem merele rase si scortioasa si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam treptat faina si omogenizam, pana cand terminam de incorporat toata faina.
Pregatim o tava pentru cuptor in care punem hartie de copt.Turnam compozitia pentru prajitura in tava pregatita si nivelam uniform.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Cand prajitura este rumenita scoatem tava din cuptor si lasam desertul sa se raceasca.
Taiem prajitura cu mere cand este racita complet si presaram deasupra zahar pudra.
Servim langa o cana de ceai sau de cafea.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii