1 kg mere curate de coaja, se scot cotoarele si se taie rondele.
Se unge o tava cu unt si se asează rondelele in tava, putin unele peste altele. Se toarna peste mere o cană de zahăr şi scorţişoară.
½ din pachetul de unt (margarina) se amesteca cu o cana de zahăr, 1 cană de făină. 1 praf de copt şi 4 ouă. Se amestecă bine pana iese o cocă moale, care curge. Dacă e prea tare, se mai adaugă 1 ou.
Se toarnă coca peste mere şi se bagă la cuptor. Se lasă să se rumenească.
Se poate servi caldă sau rece (mai ales după ce sta la frigider e foarte bună, răcoritoare; puteti orna cu frisca).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii