1 kg mere curate de coaja, se scot cotoarele si se taie rondele.
Se unge o tava cu unt si se asează rondelele in tava, putin unele peste altele. Se toarna peste mere o cană de zahăr şi scorţişoară.
½ din pachetul de unt (margarina) se amesteca cu o cana de zahăr, 1 cană de făină. 1 praf de copt şi 4 ouă. Se amestecă bine pana iese o cocă moale, care curge. Dacă e prea tare, se mai adaugă 1 ou.
Se toarnă coca peste mere şi se bagă la cuptor. Se lasă să se rumenească.
Se poate servi caldă sau rece (mai ales după ce sta la frigider e foarte bună, răcoritoare; puteti orna cu frisca).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii