Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smintina si apoi treptat, in ploaie, faina si se amesteca bine. La sfirsit se pun albusurile batute spuma si sferturile de mere; se amesteca usor. Se unge o tava cu unt, se pudreaza bine cu faina si se toarna compozitia in tava. Se tine la cuptor, la foc potrivit, pina se rumeneste.
Se serveste calduta si presarata cu zahar pudra vanilat
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii