Faina se cerne pe o suprafata de lucru,se face o adancitura si se pune oul.Se presara zaharul,se adauga untul taiat cubulete si se framanta un aluat compact.Se infasoara in folie si se lasa la frigider o ora.
Merele se curata,se rad pe razatoarea mare,se adauga scortisoara si zaharul.
2/3 din aluat se intinde pe o suprafata infainata si i se da o forma rotunda.
Se aseaza in tava unsa si se lasa o margine peste forma.
Se aranjeaza merele peste aluat.
Restul de aluat se intinde,se taie fasii,care se aseaza in forma de gratar peste umplutura.
Se coace 45-50 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii