Ingrediente
Aluat:, - 700 g faina, - 200 g unt, - 5 linguri smantana, - 3 galbenusuri, - 1/2 praf de copt, - 5 linguri zahar, - 2 prafuri sare, - 2-3 plicuri zahar vanilat, - coaja rasa de la o lamaie, , Umplutura:, - 2,5 - 3 kg mere, - 10 linguri zahar, - scortisoara dupa gust, - o mana buna de gris, , Bezea:, - 3 albusuri, - 4 linguri zahar, - 1 praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Scoatem tava din cuptor, se intind merele calite si se mai lasa pentru 15 minute la cuptor.
Batem albusurile cu un mixer, adaugand praful de sare si pe rand cate o lingura de zahar. Il intindem peste mere si lasam cuptorul intre deschis pana se rumeneste bezeaua.
Pofta buna!