Se pune faina intr-un vas, se adauga untul topit, galbenusurile, zaharul, smantana, sarea, praful de copt, si coaja rasa de la o lamaie. Acestea se framanta pana obtinem un aluat potrivit si se da pentru 10 minute la cuptor.In acest timp, se dau merele pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu zaharul, scortisoara si grisul.
Scoatem tava din cuptor, se intind merele calite si se mai lasa pentru 15 minute la cuptor.
Batem albusurile cu un mixer, adaugand praful de sare si pe rand cate o lingura de zahar. Il intindem peste mere si lasam cuptorul intre deschis pana se rumeneste bezeaua.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii