Se pune faina intr-un vas, se adauga untul topit, galbenusurile, zaharul, smantana, sarea, praful de copt, si coaja rasa de la o lamaie. Acestea se framanta pana obtinem un aluat potrivit si se da pentru 10 minute la cuptor.In acest timp, se dau merele pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu zaharul, scortisoara si grisul.
Scoatem tava din cuptor, se intind merele calite si se mai lasa pentru 15 minute la cuptor.
Batem albusurile cu un mixer, adaugand praful de sare si pe rand cate o lingura de zahar. Il intindem peste mere si lasam cuptorul intre deschis pana se rumeneste bezeaua.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii