Se amesteca bine untul cu zaharul si oul. In acesta compozitie se adauga zeama de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Se lasa 10 min sa se odihnesca coca apoi se intinde in tava tapetata cu faina. Se coce 10 min la foc potrivit. Merele se rad si se pun la calit impreuna cu zaharul. Dupa ce a scazut lichidul lasat se adauga grisul si untul rece. Se pun peste aluatul din tava. Se coace la foc potrivit 35 min. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se adauga nucile macinate amestecand usor. Se toarna peste prajitura si se mai tine 15 min la cuptor.
Rece se taie patrate. Se serveste la o cafea.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii