Se bat bine ouale, untdelemnul, scortisoara, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si faina cu praful de copt.In aceasta compozitie se adauga cubuletele de mar si nucile pisate.Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu faina si se toarna in ea compozitia prajiturii.Se coace la cuptor timp de 60 de minute!Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii