Spalam merele, le curatam de coaja si le facem cubulete.
Le amestecam cu anasonul, scortisoara si le dam la rece cat pregatim compozitia pentru blat.
Intr-un bol mixam untul moale impreuna cu zaharul.
Incorporam ouale, apoi iaurtul si coaja rasa de portocala.
Adaugam zaharul vanilat, praful de copt, iar la final faina cernuta, dar in ploaie.
Ungem o tava de tarta cu margarina, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia in ea si o nivelam cu o paleta.
Deasupra asezam bucatile de mere si le apasam putin cu degetele.
Introducem tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana prajitura se rumeneste.
O scoatem cand este gata, o lasam sa se raceasca si servim
Vedeti ce repede este gata? Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii