Merele le cureti de coaja si cotoare si le tai in felii.5 mere le asezi in tava tapetata cu 100g zahar pui din loc in loc cate putin unt, si o dai la cuptor pana se coc merele.Intre timp, separi albusurile de galbenusuri. Freci galbenusurile cu 150g zahar si albusurile cu 150g zahar. In bezeaua obtinuta ,adaugi treptat galbenusurile batute,esenta,faina,praful de copt si amesteci de jos in sus.Torni compozitia obtinuta peste merele coapte,iar peste compozitie asezi restul de mere.Coci prajitura 25-30 minute,pana se rumeneste.
Cand este gata, scoti prajitura si cat timp se raceste prepari siropul de ciocolata astfel:fierbi apa cu zaharul si cacaoa. Dupa ce stingi focul, adaugi esenta si untul.Tai prajitura si torni siropul fierbinte,o lasi sa se insiropeze bine.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii