Ingrediente
6 oua, 400g zahar, 300g faina, 1/2 plic praf de copt, 1/2 fiola esenta de vanilie, 10 mere, 1 lingura unt, , Sirop:, 3-4 linguri zahar, 1 pahar apa, 3-4 linguri cacao, 25g unt, 1/2 fiola esenta de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Cand este gata, scoti prajitura si cat timp se raceste prepari siropul de ciocolata astfel:fierbi apa cu zaharul si cacaoa. Dupa ce stingi focul, adaugi esenta si untul.Tai prajitura si torni siropul fierbinte,o lasi sa se insiropeze bine.
Pofta buna!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
Superrrrrrr arata tare bine si cu siropul de ciocolata cred ca este si mai gustoasa.Felicitari.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
Un deliciu !
mac myra (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009
Foarte buna si fara sirop.Felicitari.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009
Prajitura cu mere, preferata mea.
buburuza (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009
Aceiasi prajitura, dar fara sirop.