Cureti merele de coaja si le razi. Le pui pe foc sa se inabuse cu o lingura de apa si putina scortisoara. Cand s-au inmuiat, adaugi zaharina pisata si dai la rece. Freci galbenusul bine, adaugi merele scurse de zeama, smantana si albusul batut spuma si amesteci usor. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si coci 20-25 minute la foc potrivit. Se poate folosi si zaharina lichida.
Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii