Cureti merele de coaja si le razi. Le pui pe foc sa se inabuse cu o lingura de apa si putina scortisoara. Cand s-au inmuiat, adaugi zaharina pisata si dai la rece. Freci galbenusul bine, adaugi merele scurse de zeama, smantana si albusul batut spuma si amesteci usor. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si coci 20-25 minute la foc potrivit. Se poate folosi si zaharina lichida.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii