Merele se curata de coaja, se taie cubulete, se adauga zeama si coaja de lamaie. Apoi se adauga zaharul si
scortisoara. Din cand in cand se amesteca.
Ouale se bat impreuna cu zaharul, apoi se adauga untul la temperatura camerei.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste oua.
Merele impreuna cu zeama lasata se adauga peste aluat si se amesteca. Apoi se toarna intr-o forma rotunda ( tava se unge cu putin unt si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie de copt) si se da la cuptor 30 minute. Se poate pudra cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii