Se curata merele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, scortisoara apoi se calesc in margarina pana se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca. Intr-o tava se pun doua straturi de biscuiti frumos asezati unul langa altul, ca un blat, se insiropeaza cu sirop, apoi se pun merele in strat uniform. Peste mere se pune un nou strat de biscuiti, se apasa putin si se pune tava pentru 3/4 ore intr-o punga de nailon inchisa eremetic.
Se taie dupa marimea biscuitelui. Se servesc eventual cu frisca deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii