Se freaca spuma ouale si zaharul, apoi se adauga treptat faina, praful de copt, mierea(calduta) si scortisoara. Se amesteca totul timp de 30 minute.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se presara nuci taiate marunt. Se da la cuptor pentru 25 -30 minute.
Prajitura poate fi pastrata mult timp.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii