Se bat ouăle cu totul, se pune laptele, zahărul şi toate la un loc să iasă un aluat care să curgă. Se rumeneşte bine. Se taie caldă în tavă şi tot acolo se toarnă siropul peste ea.
Siropul:
• o cană de lapte
• 200g zahăr
• un pachet margarină sau unt
Se fierb şi se toarnă fierbinte peste prăjitură. Deasupra se presară nuci. Se dă la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii