Pentru blat se amesteca ingredientele in ordinea scrisa pana se obtine o compozitie omogena care curge.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune compozitia in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca si se taie bucatele in forma dorita in tava, dupa care se toarna sosul de ciocolata (caldut).
Ingredientele de la sosul de ciocolata se fierb pe foc mic.
Dupa ce sosul a intrat bine in prajitura se orneaza cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii