Framanti bine ingredientele pentru foi, pana cand obtii o compozitie mai tare. Imparti aluatul in patru parti egale, intinzi din fiecare cate o foaie si le coci pe dosul tavii de aragaz, unsa si tapetata cu faina. Le lasi la racit fara sa le suprapui.
Pentru crema, freci untul cu zaharul, pana se dizolva tot zaharul si adaugi smantana si nucile. Crema trebuie sa fie suficient de bine legata. Daca este prea subtire mai poti adauga nuca macinata. Cu aceasta crema umpli foile si le lasi la rece pentru cateva ore. Daca ramane crema, puteti unge prajitura pe deasupra, sau o puteti decora cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii